הקונפיטורות של אלה (הבוחשת)
נרקחות בעבודת יד, בדיוק כמו בסגנון הסבתות – בסיר עם כף.
כל מרקחת עשויה מפירות טריים, שנרכשים ישירות מחקלאי ישראל,
ללא חומרים כימיים, תוספים או חומרים משמרים.
כל קונפיטורה מיוצרת בעונת הפרי, כך שהמגוון משתנה ומתחדש בהתאם לעונה,
כדי לשמור על טעמים טבעיים ומרעננים.
הגרנולה של מרב
החלה כתחביב במטבח הביתי, אך במהרה הפכה לעסק מצליח.
היא עשויה מרכיבים טבעיים ואיכותיים ובטעמים ייחודיים.
מרב דואגת שהגרנולה תהיה עשירה ומפנקת, ומפיקה אותה בצורה מוקפדת וייחודית.
הסטודיו של ענבל גבור
חגיגה של צבעים, אותיות ונייר, מוצרי נייר ולייף סטייל שמעוררים השראה ושמחה.
היומנים, המחברות, הקלפים והפוסטרים שלה מעוצבים ומיוצרים בישראל,
במטרה להפיץ חשיבה חיובית ואופטימיות.
כל פריט נעשה עם תשומת לב לפרטים ואהבה
בוטיק השוקולד Mishi
נוסד בטבעון בשנת 1979
והפך לאחד מבוטיקי השוקולד המובילים בישראל.
המקום מתמחה בייצור פרלינים ושוקולד בעבודת יד,
תוך הקפדה על איכות גבוהה ושילוב מסורת עם חדשנות.
המתססה
בית עיבוד פרי בהרי ירושלים, שמספר סיפור על קיימות, יצירתיות ואהבה לחקלאות ישראלית.
הכל התחיל ב-2013, כשנולד הרעיון לנצל פירות משובחים שנפסלו לשיווק רק בגלל פגמים קטנים.
המתססה רוכשת פירות שנפסלו מחקלאים ברחבי הארץ,
ובכך תומכת בחקלאות המקומית ומשמרת מודל של כלכלה מעגלית.
כל מוצר משלב איכות בלתי מתפשרת עם חזון להפחתת בזבוז ולעשייה למען הטבע והקהילה.