בנוסף לכל האוכל שבסדנה עצמה, כל הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה ותה.
לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה, איטלקי חלבי
- בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי
- רביולי וטורטליני תוצרת בית, במילוי בטטה וגבינת פרומעז ברוטב אלי אוליו
- פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב רוזה קלאסי
- פיצה נפוליטנה אפויה בטאבון אבן
- אקווה לוקה - דג קריספי בפרורי פולנטה על מצע עליי בייבי ואיולי שום בצד
- ריזוטו ארבוריו ופטריות ביין לבן
- סלט תחתיות ארטישוק וקילופי פרמז'ן
- טרמיסו איטלקי על בסיס מסקרפונה, אספרסו וקקאו כהה
סדנת עוגות שמרים
- בצק בריוש
- קרם פטיסייר
- סינבון קלאסי
- קראנץ שוקולד
- רוגלך
- כדורי בצק פרמז'ן מלוחים
- פוקצ'ה מתוקה על בסיס בצק בריוש
הכלה מאיסטנבול
- דונר טורקי - עגל, בשר טחון ושומן כבש
- שיפוד שוארמה פרגיות
- לאפה חמה כמו בתקווה
- טחינה של פעם
- סלט ירקות
- בצל סומק
- סלט עגבניות חריף
- חמוצים מהירים
- הצ'יפס הסודי של בן צבי
- קינוח -מלבי קרם קוקוס קרמי
המזרח הרחוק
נאמס-ספרינג רול מטוגן קריספי במילוי עוף-מנת הדגל של ויאטנם
יאם סום או-סלט פומלה- מנה קלאסית מהמטבח התאילנדי
אגאדשי טופו-קוביות טופו עטופות בציפוי פריך עם רוטב עשיר ועז טעמים- אגדה יפנית
מרק פו ויאטנמי-עם תבלינים חמים-ארומטי, מתקתק ומנחם בטירוף
פאד קאפאו-בשר טחון מתובל ומוקפץ עם אורז לבן וביצת עין- הכי פופולרי ברחובות תאילנד
- פודינג קוקוס עם למון גראס פירות ובוטנים מסוכרים- מהחוף של קוסמוי
סדנת חלות ולחמים
- הכנת בצק בתהליך נכון
- סימיט - בייגלה ים תיכוני בציפוי סומסוס
- חלות בצורות קליעה שונות , עגולה ומאורכת
- פוגאס - לחם צרפתי בצורת עלה ותוספות
- הסבר על סוגי קמחים והתפחות
- הדגמת בצק לפוקצ'ה וירקות .
סדנת סושי
מנה ראשונה: מרק תירס אסייאתי פיקנטי ומלא בטעמים וריח של זנגביל
סושי:
- הסבר על סוגי האורז, תהליך בישול האורז תהליך התחמיץ , והדגמה של תיבול האורז בתחמיץ.
- הסבר ולמידה על חיתוכי הירקות והדגים לסושי.
- הסבר, הדגמה ותרגול מגוון של סושי: הוסומאקי (מאקי), פוטומאקי, ניגירי, סשימי, סנדוויץ' סושי
קינוח: יקיטורי פירות מטוגן בטמפורה ברוטב מייפל ובוטנים
נתח קצבים
- סטייק מינוט מאנטריקוט מיושן עם זרעי עגבנייה, פלפל שחור ומלח גס
- אסאדו בקר בטעם מעושן בגלייז של טריאקי וברביקיו
- ארייס בקר עסיסי בליווי טחינה עמבה
- טטאקי של שייטל/נתח קצבים בסירופ קרמל מלוח
- נקניקיות מעושנות בתיבול אמריקאי
- חומוס בן צבי
- סלט ז'עלוק מחצילים וירקות שרופים על הגריל
- קרעי תפוחי- אדמה קריספיים במיוחד
- סיגר פיצוחים בסירופ מבושם
- שתיה - הרבה מאוד בירה קרה (קרלסברג, גולדסטר, טובורג), יין צונן
החפלה היוונית שלנו
- זיתים מתובלים
- ציזיקי - מטבל יוגורט מלפפונים ושמיר
- סקרודיליה- ממרח שום ושקדים קלויים
- פנזרוסלטה- ממרח סלקים צלויים ויוגורט עיזים
- טירופיטיקה- כדורי פטה מטוגנים
- פטה מי מילי- בצק פילו ממולא גבינות
- בוריקיטס דה מרדגנה - בוריקיטס במילוי חציל וגבינת פטה
- גירו יווני ופילה דג לבן
- סלט יווני אמיתי!
- פאי יווני של סולת ועלי פילו בסירופ מבושם
7 מנות בבנגקוק - סדנת בישול תאילנדי טבעוני
- סלט סום טאם- סלט פאפייה תאילנדי מסורתי
- טום קה - מרק ירקות תאילנדי על בסיס חלב קוקוס
- מאמסן קארי - תבשיל תפו"א ושאר ירקות בקארי מאסמן, חלב קוקוס ובוטנים
- פרייד רייז ירקות - אורז תאילנדי מוקפץ עם תבלינים ושפע ירקות
- פאד קפאו - מוקפץ חלבון צמחי קצוץ עם צ'ילי, שעועית תאילנדית ובזיליקום
- קינוח מפנק- פניני טפיוקה בחלב קוקוס ולמון גראס עם פירות העונה
לחלום על קוראסון
- בצק כרוך קרואסון
- מילוי ווניל ופיסטוק
- קרם שקדים מסורתי
- קרואסון שוקולד
- מילוי שוקלד בלונדי ובייגלה מלוח
- קרואסון ים תיכוני
HOLA MEXICO - מקסיקנית
- Soft taco – במילוי של דג בס ומיונז צ'יפוטלה
- נתח אסאדו צלוי בתערובת תבלינים מקסיקנית
- עוף במרינדה מקסיקנית
- בוריטו של סטייק פהאיטס
- אורז מקסיקני אדום עם ירקות
- פריחולס
- סלסלת וורדה
- גוואקמולה
- סלסת פרי טרופי פיקנטית
- פיקו דה גאיו
- צ'ורוס בתערובת של סוכר וקינמון
- נצ'וס בתיבול מעושן
ראמן-דאמפלינג-גיוזה-באן
ראמן יפני - ציר עוף ,בקר עם אטריות אודון, ביצה רכה, ירקות ושייטל צרוב
גיוזה - כיסוני בצק מטוגנים במילוי עוף קצוץ בליווי רוטב סויה, ג'ינג'ר ובצל ירוק
לחמנית באן מאודות *הכנה במקום
אסדו "טראקי יפני" מפורק *למילוי הבאן
סלט איטריות שעועית / אורז קרנצ'י
- אגרול ירקות ברוטב חמוץ מתוק
קוזה נוסטרה קרניבורו (איטלקי בשרי)
קרפצ'יו של נתח קצבים
בצק לפסטה מקמח דורום איטלקי
קנלוני בקר מפורק ברוטב "ארביאטה"
פטוצ'יני ביסטקה אל אוליו
אינסלטה ורדה - סלט עלים בווינגרט חמצמץ
נקניקיות איטלקיות מעושנות - הכנה בסדנה
פאניני פולו
פנזרוטי שוקולד ופרלינה - בצק שמרים מטוגן במילוי נוגט
מגלה את אמריקה
- טומהוק על העצם במשקל כבד
- TEX MEX ROLL- רול פריחולס ואנטריקוט
- המבורגר מבשר צלעות משובח
- לחמניות עננים
- פרייד צ'יקן
- פרח בצל מטוגן
- נקניקיות בקר מעושנות
- סלט אייסברג ברוטב טרטר
- פאי תפוחים
750 גרם בשר למשתתף
- גושי אסאדו ברוטב BBQ וקפה
- קרפצ'יו בקר, שמן זית, מלח גס, עלים ירוקים וטיפות בלסמי
- המבורגר בטחינה גסה .
- קדירת בשר ביין אדום
- רוסטביף אישי מנתח קצבים/ שייטל בצלייה מהירה
- פלחי תפוא מתובלים ואפויים בפירורי לחם
- עוגת ברד פודינג מחלה של שבת
המעשנה - סדנת עישון בשרים
- נשנוש של שקדים מעושנים
- פסטרמה הודו HOMEMADE
- בריסקט מעושן בסגנון איטלקי בתערובת תבלינים יבשה
- נקניקיות מעושנות בסגנון אמריקאי
- קבב מעושן
- סלסת ירקות מעושנים
- גושי אסדו בעישון כבד בניחוח ברביקיו
- צימיצורי - מטבל
- שיפודי פרגיות מעושנים בקייג'ון
- סלט קולסלו רענן
- משהו מתוק - שיפודי פירות מעושנים במייפל
ביערות הגשם של אסיה (אסייתי)
- סלט פאפאיה - סום טאם
- בצק לכיסונים - דים סאם
- דים סאם במילוי בטטה
- דים סאם במילוי עוף
- שייטל סיקורו (טאטקי) בקרמל סויה
- עוף בקארי אדום קרם קוקוס וירקות
- אורז מאודה בסגנון תאילנדי
- ספרינג רול מדפי אורז ברוטב סאטה וכוסברה
- מעדן טפיוקה בחלב קוקוס עם פרי העונה
פיצה בטאבון
הכנת בצק לפיצה איטלקית בסגנון נאפולי + רוטב נפוליטנה קלאסי
הכנת בצק לפיצה בסגנון אמריקאי (בצק חלב) + רוטב ביאנקה קלאסי
פיצה נפוליטנה
פיצה ביאנקה
פיצה תרד וגבינת ברי
פיצה דרום אמריקאית – אננס, חלפיניו וגבינה כחולה
קאמה סוטרה במטבח (הודי טבעוני)
- אורז פולאו - אורז עם ירקות ותבלינים חמים
- טארקה דאל - דאל עדשים קלאסי
- סמוסה - כיסון הודי מטוגן במילוי תפוחי אדמה ואפונה
- פאלק טופו - תבשיל שלטופו, תרד בקרם קוקוס
- כדורי מלאי קופטא - כדורי פירה מטוגנים
- רוטב מלאי קופטא - הרוטב הטעים בעולם
- צ'טני - ריבה הודית חריפה
- צ'פאתי - לחם הודי קלאסי
- גלאבי - שושני בצק מתפצפץ בסירופ מתוק