הי, נעים להכיר.
אנחנו אוהבים אוכל, אוהבים לארח ואוהבים אנשים. אנחנו חושבים ומאמינים שאוכל הוא הבסיס לכל. שהוא מזין ומשמח ומענג וממיס לבבות ושובר חומות. אנחנו גם די משוכנעים שסביב שולחן אחד מלא וגדוש בתבשילים ובמטעמים, מרבית בעיות העולם היו נפתרות.
אנחנו מתמחים באירועים לקהל העסקי כמו גם לקהל פרטי ויש לנו ניסיון של מעל 25 שנה.
מניסיוננו, חוויות קולינריות משותפות הן אחת הדרכים הכי אפקטיביות וכיפיות ליצירת גיבוש במקום עבודה, להזנקת המוטיבציה והמצויינות גם מבלי להכריז על כך. חוויות שכאלה הן דרך נפלאה לחדד את כל הטעמים והחושים של האנשים שסביבכם, לשמח, לענג, להמיס לבבות ולשבור חומות.
אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום ולקחת ביס, קטן או גדול, באחת החוויות הייחודיות שאנחנו מציעים ביפו – תל אביב האירועים, הסדנאות והחוויות שאנחנו מייצרים נעשים באווירה משפחתית, חמה ואינטימית. הצטרפו אלינו ויחד נבשל חוויות מדהימות!
סדנאות
הסדנאות שלנו מתאימות למי שרוצה ללמוד להכין אוכל לא בדיוק כמו של בית אמא; לכל מי שרוצה לשכלל את יכולותיו או יכולותיה במטבח; לחובבי אוכל וקולינריה; למי שאוהב לשחק עם טעמים חדשים וחומרי גלם, וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח.
את הסדנאות שלנו מנחים שפים מעולים. השתתפות בסדנה תאפשר לכם לצאת לטיולים מפתיעים במחוזות קולינריים מוכרים או חדשים בדרך מאד חווייתית וכיפית. אתם יכולים להצטרף לסדנה קיימת או להזמין סדנה פרטית לכם ולכל החברות והחברים שלכם או לכם ולבני משפחתכם. דברו איתנו.
היזם והבעלים : יניב פרטוש- תמיר
שף יניב פרטוש-תמיר הינו מחלוצי ומובילי התחום של יצירת סדנאות בישול וגיבוש דרך המטבח לארגונים וחברות. הוא היזם והבעלים של "מבשלים חוויה" .
למד בקורדון בלו בלונדון ושימש כמנהל ביה"ס לבישול של מלון קראון פלאזה ים המלח וכמדריך בתדמור. מאחוריו קריירה ארוכת שנים כשף ראשי במבשלים חוויה שבמהלכה העביר מאות סדנאות גיבוש וסדנאות בישול למגזר העסקי, הציבורי והפרטי.
הסדנאות שלו ידועות כחוויה מלאה בהומור, חיוניות וצבע. גם בטעם, לא לדאוג!
מוטו: "נותן יוצר נותן" (תשאלו אתו למה הכוונה, הוא ישמח להסביר)
עדיין לא הצלחת לבחור מתנה? אל דאגה, יש גיפטוש קארד!
שובר מתנה לכל החוויות והמתנות השוות באתר