פינוק מתוק לט"ו בשבט

עוגות שוקולד קטנות בצורת עץ- תשומת לב קטנה וטעימה לכבוד חג ט"ו בשבט- לילדים בגן, לחברים, לעמיתים בעבודה, למשפחה ולכל אחד.

 

מתכון לעוגת השוקולד (שזו האדמה כמובן):

מצרכים לבסיס:

4 ביצים

2 כוסות קמח תופח

1 כוס שמן

1 כוס מים פושרים

1 שקית סוכר וניל

1 כוס סוכר

1 כוס שוקולית

קורט מלח

 

מצרכים לקרם:

1. שמנת מתוקה 

2 חבילות שוקולד מריר

 

מערבבים 4 חלבונים + כוס סוכר במיקסר ובקערה נפרדת מערבבים את שאר החומריםשל הבסיס.

לאחר מכן מאחדים את 2 הבלילות (מה שבמיקסר ומה שבקערה השניה) מערבבים עוד קצת במיקסר ואז שופכים את הבלילה המאוחדת לתבניות קטנות ואישיות ומכניסים לתנור ל-45 דקות על חום של בערך 185 מעלות.

מוציאים מהתנור ונותנים ל"אדמה" קצת להתקרר ובינתיים מכינים את הקרם:

להכנת הקרם- מחממים על הגז את השמנת והשוקולד עד שהשוקולד נמס ונהיה קרם אחיד ואותו שופכים בכל תבנית ומכניסים קצת למקרר.

 

בינתיים אפשר להכין את הצמרת העשויה מבלילה מוכנה של כדורי שוקולד ומצופה בסוכריות ירוקות ואדומות שמתאימות לקונספט.

למעוניינים כאן ניתן למצוא מתכון טעים לכדורי שוקולד

 

על הקרם שוקולד (שזו האדמה) יש לפזר סוכריות חומות ואפשר גם סוכריות פרחים.

 

עכשיו להרכבה הסופית:

לוקחים חבילת "גליליות" שיהיו ה"גזעים" תוקעים גלילית אחת ב"אדמה" ובקצה השני שלה מחברים כדור שוקולד והנה לכם "עץ שוקולד" יפה מתוק וטעים לטו בשבט  :-)

 

בתיאבון!

כתבה ויצרה ליאת אורן

 

בא לכם להכין עוד הפתעות מתוקות?

עוגות שוקולד קטנות בצורת עץ- תשומת לב קטנה וטעימה לכבוד חג ט"ו בשבט- לילדים בגן, לחברים, לעמיתים בעבודה, למשפחה ולכל אחד.

 

מתכון לעוגת השוקולד (שזו האדמה כמובן):

מצרכים לבסיס:

4 ביצים

2 כוסות קמח תופח

1 כוס שמן

1 כוס מים פושרים

1 שקית סוכר וניל

1 כוס סוכר

1 כוס שוקולית

קורט מלח

 

מצרכים לקרם:

1. שמנת מתוקה 

2 חבילות שוקולד מריר

 

מערבבים 4 חלבונים + כוס סוכר במיקסר ובקערה נפרדת מערבבים את שאר החומריםשל הבסיס.

לאחר מכן מאחדים את 2 הבלילות (מה שבמיקסר ומה שבקערה השניה) מערבבים עוד קצת במיקסר ואז שופכים את הבלילה המאוחדת לתבניות קטנות ואישיות ומכניסים לתנור ל-45 דקות על חום של בערך 185 מעלות.

מוציאים מהתנור ונותנים ל"אדמה" קצת להתקרר ובינתיים מכינים את הקרם:

להכנת הקרם- מחממים על הגז את השמנת והשוקולד עד שהשוקולד נמס ונהיה קרם אחיד ואותו שופכים בכל תבנית ומכניסים קצת למקרר.

 

בינתיים אפשר להכין את הצמרת העשויה מבלילה מוכנה של כדורי שוקולד ומצופה בסוכריות ירוקות ואדומות שמתאימות לקונספט.

למעוניינים כאן ניתן למצוא מתכון טעים לכדורי שוקולד

 

על הקרם שוקולד (שזו האדמה) יש לפזר סוכריות חומות ואפשר גם סוכריות פרחים.

 

עכשיו להרכבה הסופית:

לוקחים חבילת "גליליות" שיהיו ה"גזעים" תוקעים גלילית אחת ב"אדמה" ובקצה השני שלה מחברים כדור שוקולד והנה לכם "עץ שוקולד" יפה מתוק וטעים לטו בשבט  :-)

 

בתיאבון!

כתבה ויצרה ליאת אורן

 

בא לכם להכין עוד הפתעות מתוקות?

אנחנו אוהבים לפנק ברעיונות מעולים ובחדשות על מבצעים ישר למייל. שנרשום אותך?