שמי רוית, הבעלים של העסק, בוטיק שוקולד בעבודת יד. את העסק הקמתי במרתף שלי בכפר מרדכי.
למדתי את מקצועי השוקולטרי פטיסרי קונפיסרי ע”י אלופי העולם בישראל ובצרפת כ-12 שנים.
העסק שלי מתמחה בהכנת פרלינים, בונבונים, ממתקים עבודת יד תוך כדי הקפדה על חומרי הגלם האיכותיים, רובם ככולם נעשים ביד (מחיות פרי, פרלינה, פיסטוק).
מתחילת המלמה העסק שלי תורם רבות לקהילות המפונים, לחיילים הלוחמים ונושתיהם.
כל המוצרים שלנו כשרים למהדרין חלב ישראל.