סדנה מעשית בה תעבדו ותתרגלו למידה על מכונות קפה מקצועיות מדגמים נפוצים בשוק.
משך הסדנה: כשעתיים וחצי.
במהלך הסדנה נלמד על ההיסטוריה של הקפה, גידולו ועיבודו, סוגי מכונות אספרסו ושיטות נוספות להכנת קפה.
בנוסף, נלמד על הכנת האספרסו המושלם, משקאות מבוססי אספרסו, הקצפת חלב, אמנות הלאטה, פריסת בר, כיוון מטחנה אופטימלי, היגיינה ותהליכי עבודה בבר.
זוהי סדנה מומלצת במיוחד למי שרוצה להיות בריסטה או לכל מי רוצה להכין קפה טוב יותר בבית.
הסדנה תועבר ע"י בריסטה מקצועי.
סוגי שוברים:
ניתן לרכוש שובר ליחיד בקבוצה - הקבוצות קטנות והסדנאות מתקיימות בערך אחת לחודש.
או שובר זוגי פרטי - הזוג יתקשר לתאם את המועד שנוח לו. אפשר לקבוע בכל יום, על בסיס מקום פנוי.
מה בסביבה?
מוזמנים לשלב את הסדנה עם טיול באזור הקסום של בנימינה ולהנות משלל אטרקציות: רכיבה על אופניים , ג'יפים , רייזרים, יקבים, מסעדות ועוד...